MijnGezondheid.Net (MGN)

Met MijnGezondheid.net regelt u online een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts. 

Uw privacy staat voorop
Om ervoor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, logt u in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-verificatie.
Heeft u nog geen DigiD met sms? Ga dan naar www.digid.nl om het aan te vragen. 

Bent u nog geen gebruiker van MGN, dan kunt u zich hier aanmelden om gebruiker te worden van MijnGezondheid.Net, houdt hierbij uw DigiD bij de hand. 

 Aanmelding MGN

 

Bij het inloggen/aanmelden op MGN dient u de postcode aan elkaar te schrijven zoals 2252XN.

Bent u al aangemeld bij MijnGezondheid.net, dan kunt u hier inloggen.

 

Inlog MgN2

 

Voor digitale  afspraak zonder DigiD klikt u hier (Let op! Hierbij kunt u geen gebruik maken van de andere diensten van MGN)

 

Wat zijn de voordelen van MijnGezondheid.net? 

Via het portaal MijnGezondheid.net kunt u thuis uw herhaalmedicatie bestellen, een afspraak maken met uw huisarts, een e-consult aanvragen of een deel van uw dossier inzien.

  

 

 

Afspraken

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

 

 

Medicijnen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal  geneesmiddelinformatie beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatiepaspoort uit voor als u op reis  gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.  

  

 

Uw medisch dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en  overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Het is  helaas nog niet mogelijk om informatie uit het ziekenhuis of aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden. Er is ruimte om uw eigen persoonlijke aantekeningen te maken.  

   

 

Berichten

Stel online - via een beveiligde verbinding - een vraag aan uw huisarts of apotheker. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in  MijnGezondheid.net.  

 

 

 Labuitslagen

 Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken.


Waarom zou u kiezen voor MijnGezondheid.net?

  • Makkelijk en betrouwbaar
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijk zorgdossier
  • Online een afspraak maken
  • Berichten uitwisselen via een beveiligde verbinding (e-consult)
  • Medicatiepaspoort inzien en afdrukken
  • Medicatie bestellen
  • Onderzoeksresultaten bekijken
  • Medisch dagboek met uw eigen notities


Voor meer Informatie over MijnGezondheid.Net ga naar mgn info

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de app van Mgn. Deze is momenteel alleen nog maar beschikbaar voor apotheken. Hopelijk wordt begin 2019 ook de app voor huisartsen gelanceerd. Houdt de website in de gaten voor meer informatie.

Contact

Telefoon 071 561 25 20
 

Huisartsenpraktijk Wijngaardenlaan

Wijngaardenlaan 2
2252 XN Voorschoten
Telefoon:
071 561 25 20
Fax:
071 562 01 73
Routebeschrijving >